Wednesday, April 2, 2014

Õppeprotsessi juhtimine digiajastul

02.04.2014 Viimsis

Sillamäe Gümnaasiumi Digi-meeskond koolitusel
 2.aprilli hommikul vara alustasid meie gümnaasiumi digimeeskonna liikmed - Arno, Natalia, Juulia ja Katerina sõitu Tallinna suunas Viimsisse, kus kahel päeval arutatakse ja õpitakse õppeprotsessi juhtimist digiajastul.

HITSA Innovatsioonikeskus kutsus meie gümnaasiumi esinduse meeskonnakoolitusele, mille eesmärk on selgitada, millised  on digiajastu nõudmised ja  kuidas peab olema korraldatud õpetamine ja õppimine haridusasutuses,   et tänane õppija tuleks edukalt toime eesseisvate  väljakutsetega.

Kahe päeva jooksul arutatakse:
  • Kuidas juhtida õppeprotsessi tänapäeval?
  • Missugune on õpilaste arengut toetav kaasaegne õpikeskkond?
  • Missugused on tulevikuoskused?



3 comments:

  1. Sillamäe kool on alustanud julgelt, leides, et Digivärgis on väga oluline tegija õpetaja. Digijuhi koolitusega seoses blogilt just väga palju materjali ei leidnud. Kooli koduleht aga on huvitav ja kool ise väga mitmekülgne. Digikeskkonna kaardistamise lehelt oleksin tahtnud teada saada enam infot kaardil oleva avalikussuhted- www.leht ja sotsiaalvõrgustiku kohta. Soovin edu õpetajate tehnoloogiliste pädevuste edasi arendamisel!

    ReplyDelete
  2. Blogis olevatest postitustest jääb ebaselgeks, missuguseid konkreetseid samme on juba astutud ja mida tehakse tulevikus. Ootaks huviga rohkem informatsiooni.

    ReplyDelete
  3. Blogist oleks tahtnud selgemat ülevaadet sellest, kuidas reaalselt toimub õppeprotsessi juhtimine digivahenditega. Põnev oleks olnud kogeda reaalseid postitusi tehtust just gümnaasiuastmes, sest ise olen õpetaja algkoolis.

    ReplyDelete